Hydra Theater logo

Over ons

Erwin Pross en Nick Slot als Reverend Willy in de Gospelchurch. Hydra-ers vanaf het begin. Foto's: A Nice Try Production

Hydra Theater staat voor straat- en locatietheater. De kracht is beeldend theater, interactie met publiek, humor, improvisatie, steltlopen, vuurspuwen en maskerspel. Hydra Theater is te zien op festivals met kleine (lopende) acts of met grote voorstellingen zoals de Gospelchurch met Reverend Willy. Dat spektakel was tijdens de Zwarte Cross van 2016 t/m 2019 te bewonderen op dat mooie festival in Lichtenvoorde.

THEATER OP MAAT
Voor een festival met een specifiek thema, een opening of bedrijfsfeest. Hydra Theater maakt acts van formaat in samenwerking met de opdrachtgever. De Gospelchurch is daar, door een krachtige samenwerking met de Zwarte Cross, een mooi voorbeeld van. Een kleine act of een mini locatievoorstelling die past bij de vraag kan evengoed. Bedenk het heel gek. En dan nog kunnen we het maken.

SPELERS EN BACKSTAGERS
Zonder de getalenteerde pool van spelers en backstagers kan Hydra niet bestaan. Een aantal spelers wordt zo regelmatig getraind dat ze gerekend worden tot de vaste spelerskern. Anderen worden in kortere tijd speciaal getraind om mee te spelen aan specifieke acts. Hydra is altijd geïnteresseerd in nieuwe mensen. Wil je eens kennismaken?

Contact

E-mail naar info@hydratheater.nl

VETTE VRIENDEN

Draag je ons een warm hart toe en kun je 25 euro missen, wordt dan één van onze Vette Vrienden!

VETTE VRIEND WORDEN

Contact

E-mail naar info@hydratheater.nl