VETTE VRIEND WORDEN

VET staat voor Vijf-En-Twintig jaar Hydra Theater. Daarom presenteren wij drie jubileumproducties. Het is ook mooi dat wij ons financiële hoofd al 25 jaar boven water kunnen houden. Maar een beetje steun kunnen we best gebruiken om deze voorstellingen te realiseren. Jij kunt ons ook, door een Vette Vriend te worden of door een donatie te doen, geweldig helpen.

VETTE VRIEND WORDEN Voor het jubileumbedrag van 25 euro wordt je een jaar lang Vette Vriend van Hydra. Vlak voor de einddatum gaan we checken of je Vette Vriend wilt blijven. Hoe dan ook help je mee om van het jubileumjaar een vet succes te maken en je zorgt er voor dat we mooie voorstellingen en acts kunnen blijven maken in de toekomst. Naast een dikke dankjewel kun je straks profiteren van Vette Vrienden Voordeel. We houden je daarover op de hoogte via de nieuwspagina of we sturen je een e-mail. Blijf ons volgen.

OF EEN VRIJE GIFT Natuurlijk zijn we ook blij met een éénmalige donatie. Draag je ons een warm hart toe en heb je wat centen over om ons te steunen, dan kun je hieronder ook klikken voor een vrije gift. Je bepaalt zelf natuurlijk hoeveel je doneert. Alvast geweldig bedankt!